dimecres, 6 de juny del 2018

Fomentem el reciclatge a l'institutDesprés de la nostra formació sobre l'eficiència energètica en col·laboració amb el museu del gas, entre tots vam decidir realitzar un projecte a l'institut que bàsicament té dues parts:

La primera consistia a reformar les papereres del centre per poder reciclar el plàstic. Per fer això, vam dividir-les en dos i vam posar dues bosses separades, a més de penjar cartells del que s'ha de reciclar tant a les classes com a les mateixes papereres. També vam passar per les aules informant sobre el nostre treball.


 Una setmana després de començar i difondre el nostre projecte de reciclatge, vam crear un qüestionari en línia amb diverses preguntes sobre el tema per tal de veure si les persones de veritat participen en aquesta causa o no. Al final, el test el van respondre bastants alumnes del nivell de tercer. 
Aqui us deixem l'enllaç al formulari per si el voleu respondre:    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTGgtSheRdikV1VcKueDIcCuMKh_Uek0Y0h8FXm2Ma0CKzgA/viewform?c=0&w=1


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada